Selasa, 7 September 2010

PUTERI KECEWA DATO SITI NURHALIZA HANYA KEJAR WANG & POPULARITI


Puteri sangat kecewa terhadap artis dari Pahang Dato' Siti Nurhaliza seorang artis yang telah berjaya dan kaya raya masih lagi mengejar populariti dan wang tanpa mengira perasaan 2.3 juta ahli UMNO diseluruh negara tidak termasuk ahli BN. Kami juga difahamkan Dato Siti Nurhaliza adalah juga seorang ahli UMNO bersama suaminya Dato' K.

Kekecewaan puteri kerana difahamkan Dato' Siti Nurhaliza menerima jemputan konsert besar-besaran anjuran Lim Guan Eng DAPig diPulau Pinang yang dijangka diadakan pada 16 september 2010 akan datang sebagai menyambut Hari Malaysia.

Sesungguhnya Dato' Siti Nurhaliza diperalatkan oleh DAP untuk menarik sokongan orang melayu dan Islam dinegeri itu supaya menyokong kekuasaan mereka. Selepas itu mereka menindas orang melayu dan Islam seperti beberapa peristiwa yang lepas. Selepas hari raya ini akan ada beberapa buah kampung melayu lagi  dimusnahkan.

Jemputan artis-artis popular itu hanyalah mengelabukan mata rakyat negeri itu bahawa kononnya DAPig  prihatin kepada orang melayu-Islam. Tetapi sebenarnya mereka anti Islam dan melayu. Inilah cara Lee Kuan Yew menghancurkan melayu Singapura satu ketika dahulu  dengan menghayalkan orang melayu dengan artis sehingga leka dan sekarang apa jadi?.

Puteri mengingatkan Dato' Siti Nurhaliza bahawa wang dan populariti jangan sampai menjual bangsa ! walaupun artis tiada  terlibat didalam politik tetapi artis juga mesti ada nilai perjuangan dan mengingati kita datang dari mana?

1 ulasan:

IBU PUSPITA berkata...


Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI