Selasa, 16 November 2010

PUTERI MUNTAH-MUNTAH DENGAR KENYATAAN NURUL IZAH ANWAR
 
Puteri muntah-muntah bila membaca kenyataan Nurul Izzah disurat khabar mengatakan berani kerana benar, lawan tetap lawan demi agama, bangsa dan negara.
Puteri rasa geli geleman dan loya kerana dia menyebut demi agama bangsa dan negara. Apa yag puteri tahu bahawa keluarga itu  anak beranak pengkhianat bangsa melayu.
Memburuk-burukan Malaysia diluar negara. Berpakat dengan yahdudi bagi menjahanamkan umat Islam. Sabotaj ekonomi dan halang pelabur luar negara datang ke Malaysia melabur.
Bapanya membenarkan kaum  dan agama lain membenarkan perkataan Allah diguna supaya umat Islam keliru digenerasi akan datang.
Bapanya melakukan perangai keji yang mana nabi tidak mengakui umat.
Bersepakat dengan DAP menindas melayu Pulau Pinang.
Nurul Izzah patut cermin diri jika ingin mengaku berjuang untuk agama,bangsa dan negara,  Cakap saja berjuang untuk bapa dan keluarga nya ingin jadi PM sudah. Tidak payah dakwa untuk perkara lain.
Sori, oaring melayu tidak perlu harapkan pengkhianat untuk membela mereka. Mereka lebih selamat jika pengkhianat  tidak sebut nama agama, bangsa dan negara.
Huweeek... huweek...huwek..
Baru lega.

1 ulasan:

IBU PUSPITA berkata...


Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI